home about us referenties  downloads links contact
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 


 

ABOUT US

Wie zjn wij? Trussrental.nl is onderdeel van Eventury Productions. Eventury Productions biedt u professionele verhuuroplossingen voor het organiseren van bedrijfs-, privé- en publieke evenementen. Door een groot assortiment aan apparatuur, deskundige en veelzijdige medewerkers streven wij naar maatwerk welke uw ogen en oren opent met beeld, licht en geluid.

Wij streven naar perfectie voor u als klant en denken graag mee over de meest optimale invulling van uw evenement. Wij hebben de capaciteit en de ervaring met evenementen van enkele tientallen tot duizenden bezoekers op het gebied van congressen, bedrijfsevenementen, productpresentaties, modeshows, theater, bands, dance-evenementen, clubs, discotheken en indoor- en outdoorfestivals.

Wij verzorgen graag uw evenement tot in de puntjes, maar hebben nog een doel voor ogen; investeren in blijvende relaties. Door goede service, betrouwbaarheid, kwaliteit en een interessante prijsstelling streven wij naar een langdurige samenwerking met onze relaties. Zo weet u ook in de toekomst dat u op ons kunt bouwen.

Wij wensen u veel plezier op deze website en mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken via de volgende wegen.

www.eventuryproductions.com


microfoon interview

Logo Eventury Productions

Kookles in de tent

 
 
     
 
 
 

sitemap  |  voorwaarden  |  disclaimer  |  design ©
© 2014 Eventury Productions Alkmaar