home about us referenties  downloads links contact
 
   
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 


 

TOEPASSINGEN VAN TRUSS

Voor het bouwen van een truss constructies is nagenoeg iedere vorm en uitvoering mogelijk, doordat de truss elementen in vele vormen en lengtes beschikbaar zijn, en makkelijk zijn samen te stellen tot het gewenste model.
Aluminium truss is de ideale flexibele bouwsteen voor diverse op maat gemaakte toepassingen met een hightech uitstraling voor uw beurs, tentoonstelling, congres of evenement. Eventury Productions staat hiervoor garant en kan complete beursstands voor u verzorgen, inclusief eventuele audio-, licht- en video-apparatuur en backdrops.


TRUSS BRUG

 

TRUSS CARRÉ

 

TRUSS VLIEGEND

Deze constructie wordt opgebouwd uit truss delen die in de lucht gehouden worden doormiddel van statieven. Een trussbrug is ook op te bouwen met behulp van zware grondplaten die de truss op z'n plaats houden.
Een trussbrug wordt ook wel een lichtbrug genoemd voor het ophangen van verlichting ten behoeve van een podium.

Bijvoorbeeld te gebruiken voor:
Live optredens
Presentaties
Congressen
Theater

Foto van trussbrug op statief

Foto van trussbrug met grondplaten
  Van de truss kan bijvoorbeeld een constructie worden gemaakt die met staanders op de hoeken van de stand komt te staan. Aan deze constructie kan dan op een eenvoudige manier de verlichting, audio- en video-apparatuur en reclamemateriaal worden bevestigd.

Bijvoorbeeld te gebruiken voor:
Beursstands
Dansvloeren
DJ meubels
Evenementen
Podia

Foto van truss carre

Foto van truss beursstand
  De truss constructie wordt doormiddel van kettingtakels aan het plafond de lucht in gehezen. Dit kan met elektrische-, of handtakel. Het voordeel is dat er geen statieven of staanders op de grond staan die ruimte en zichtlijnen in beslag nemen.

Bijvoorbeeld te gebruiken voor:
Beursstands
Dansvoeren
Congressen
Evenementen
Theater

Foto van vliegende truss aan takels
 
 
     
 
 
 

sitemap  |  voorwaarden  |  disclaimer  |  design ©
© 2014 Eventury Productions Alkmaar